Διευκρινίσεις για το blog μας

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους που κατακτήθηκε, έπειτα από αιματηρούς αγώνες και θυσίες εκατομμυρίων ζωών. Η Ελευθερία του Λόγου χωρίς λογοκρισία και όρια αναγνωρίζεται στο άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Τα blogs, από την φύση τους, είναι ένα μέσο ελεύθερης έκφρασης. Φυσικά μιλάμε για τα blogs φτιαγμένα από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Δεν αποτελούν επίσημες ιστοσελίδες και δεν εκπροσωπούν εταιρίες.

Το συγκεκριμένο blog αποτελεί μέσο γνωστοποίησης των φοιτητών επαγγελμάτων υγείας (συγκεκριμένα του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης) με θεματολογία που είναι εμπνευσμένη από τα προβλήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους φοιτητές της Σ.Ε.Υ.Π και αναζητούν διέξοδο και λύση. Δε χρησιμοποιείται κάποιο έμβλημα, λογότυπο ή εικονίδιο που να υπόκειται στα πνευματικά δικαιώματα της Σ.Ε.Υ.Π.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τη διοίκηση της Σ.Ε.Υ.Π ή των παραρτήματών της και είμαστε ανεξάρτητοι των πολιτικών κομμάτων χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη διευθέτηση των προβλημάτων. Αντίθετα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια οποιασδήποτε κομματικής παράταξης με στόχο την αρωγή και συμπαράσταση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τη δημιουργία blog από ιδιώτη ή ομάδα, με σκοπό τη δημοσίευση απόψεων ή δραστηριοτήτων που τον αφορούν, προκειμένου να τις γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.


ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ


Φιλικά,
Η Ομάδα των Φοιτητών Επαγγελμάτων υγείας.
blog newsletter

Γράψε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αναρτήσεις :

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Η 5η Ημερίδα της Μαιευτικής στέφτηκε με επιτυχία ! ! !

 Η 5η Ημερίδα Μαιευτικής ολοκληρώθηκε επιτυχώς παρουσιάζοντας αξιόλογες εργασίες με πολύ ενδιαφέροντα θέματα τα οποία δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις, για νέες έρευνες. Οι φοιτήτριες που δούλεψαν για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε αυτόν τον πλούτο γνώσεων που μας εξέθεσαν είναι βεβαίως άξιες συγχαρητηρίων! Μπράβο κορίτσια!

 Είναι σημαντικό για κάθε κλάδο να γίνονται συγκεντρώσεις έτσι και για τον κλάδο της μαιευτικής γιατί έτσι προάγουμε την ενότητα(πολύ σημαντικό στοιχείο για να μπορούμε να διεκδικήσουμε), τη συνεργασία(που μας φέρνει πιο κοντά και καλλιεργεί την επικοινωνία). Έτσι, πετυχαίνουμε τους στόχους μας που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες στο χώρο της σχολής και του νοσοκομείου!


(Εικόνα από την παρουσίαση του Blog μας στην 5η ημερίδα της Μαιευτικής 26/8/10 )

Και για να μην ξεχνιόμαστε περιμένουμε μηνύματα για την εγγραφή συντακτών στο Blog μας!

Υποστηρίζουμε

Ενημερωνόμαστε

Διεκδικούμε

Γράφουμε

Προσπαθούμε

Νικούμε ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: