Διευκρινίσεις για το blog μας

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους που κατακτήθηκε, έπειτα από αιματηρούς αγώνες και θυσίες εκατομμυρίων ζωών. Η Ελευθερία του Λόγου χωρίς λογοκρισία και όρια αναγνωρίζεται στο άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Τα blogs, από την φύση τους, είναι ένα μέσο ελεύθερης έκφρασης. Φυσικά μιλάμε για τα blogs φτιαγμένα από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Δεν αποτελούν επίσημες ιστοσελίδες και δεν εκπροσωπούν εταιρίες.

Το συγκεκριμένο blog αποτελεί μέσο γνωστοποίησης των φοιτητών επαγγελμάτων υγείας (συγκεκριμένα του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης) με θεματολογία που είναι εμπνευσμένη από τα προβλήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους φοιτητές της Σ.Ε.Υ.Π και αναζητούν διέξοδο και λύση. Δε χρησιμοποιείται κάποιο έμβλημα, λογότυπο ή εικονίδιο που να υπόκειται στα πνευματικά δικαιώματα της Σ.Ε.Υ.Π.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τη διοίκηση της Σ.Ε.Υ.Π ή των παραρτήματών της και είμαστε ανεξάρτητοι των πολιτικών κομμάτων χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη διευθέτηση των προβλημάτων. Αντίθετα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια οποιασδήποτε κομματικής παράταξης με στόχο την αρωγή και συμπαράσταση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τη δημιουργία blog από ιδιώτη ή ομάδα, με σκοπό τη δημοσίευση απόψεων ή δραστηριοτήτων που τον αφορούν, προκειμένου να τις γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.


ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ


Φιλικά,
Η Ομάδα των Φοιτητών Επαγγελμάτων υγείας.
blog newsletter

Γράψε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αναρτήσεις :

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Μαιευτική Σκιάθος 2010, είναι δύσκολο να πειριγραφεί!!!!

 Η Σκιάθος εάλω από τη Μαιευτική Θεσσαλονίκης αυτήν την εβδομάδα!!! Τραγούδια πολύ χορός, και άπλετο μεράκι και κέφι ήταν η μαγική συνταγή της επιτυχίας!!! Το ρεπερτόριο κυμάνθηκε από Ρους εως και τα κυπριακά Ριάλια του Βιόλαρη...!!!

Ο καθένας μας ξεχωριστά έφτιαξε μια πολύ σημαντική και δεμένη ομάδα και αυτό ήταν που την έκανε τόσο σπουδαία!!!
Από τους καθηγητές, τους ανθρώπους στη γραμματεία που ήταν συνοδοί, τον οδηγό, τη διοίκηση του ξενοδοχείο όλα ήταν άψογα και ευχαριστούμε πολύ για αυτό!!!  Ζήτω στη Σκιάθο το φιλόξενο νησί του μαγευτικού Αιγαίου μας!!!

Σε όλους μας θα μείνουν χαραγμένες οι αναμνήσεις από τα νυχτερινά μας γλέντια με τον Παναγιώτη  να δίνει το ρυθμό από τη σύνθετη θέση του πληκτρά - τραγουδιστή απογειώνοντας το κέφι μας!!!Το κ. Βασίλη από τη Γραμματεία που μας ταξίδευει κάθε τόσο στην πανέμορφη Κρήτη μας και στον αλησμόνητο Νίκο Ξυλούρη! Τη Νικολέτα στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας να μας ξεδιπλώνει το ζηλευτό ρεπερτόριό της, τη Λίτσα να δίνει μια πιο ευρωπαϊκή νότα σε ρυθμούς ροκ και τελος μιλώντας ταπεινά για τον εαυτό μου να δίνω μια έντεχνη πινελιά σε όλο το διάστημα της διαμονής - διαδρομής μας συντροφιά με τη κιθάρα μου!Έχω να δώσω μια υπόσχεση, την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος!!!! :)

Για κάποιες δε θα υπάρξει επόμενη φορά όμως, μας αφήνουν για να κάνουν την πρακτική τους. "Φίλες αγαπημένες", είναι σίγουρο θα λείψει η μία στην άλλη!  Τελειώνει η φοιτητική ζωή και ίσως να υπάρχει ο φόβος για το άγνωστο.Είναι φυσιολογικό, σπάει η αγκαλιά της παρέας που υπήρχε τόσο καιρό που χάρισε τόσο γέλιο, κλάμα, ίντρικες, απογοητεύσεις αλλά και τόσες χαρές! Κάποιος έχει πει:  "Πάνε κόντρα στα φυσικά γενόμενα και θα το μετανιώσεις ακριβά...". Ευτυχώς η ζωή δε μας αφήνει πότε χωρίς ενδιαφέροντα και ευχάριστες εκπλήξεις! Κορίτσια σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα τέτοιες αγνές ψυχούλες που είδα στην εκδρομή και η ζωή θα είναι με εσας γεναιόδωρη... Καλή αρχή, τα καλύτερα έρχονται....!!!

Υστερόγραφο: "...Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..." Κ.Π Καβάφης

Δεν υπάρχουν σχόλια: