Διευκρινίσεις για το blog μας

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους που κατακτήθηκε, έπειτα από αιματηρούς αγώνες και θυσίες εκατομμυρίων ζωών. Η Ελευθερία του Λόγου χωρίς λογοκρισία και όρια αναγνωρίζεται στο άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Τα blogs, από την φύση τους, είναι ένα μέσο ελεύθερης έκφρασης. Φυσικά μιλάμε για τα blogs φτιαγμένα από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Δεν αποτελούν επίσημες ιστοσελίδες και δεν εκπροσωπούν εταιρίες.

Το συγκεκριμένο blog αποτελεί μέσο γνωστοποίησης των φοιτητών επαγγελμάτων υγείας (συγκεκριμένα του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης) με θεματολογία που είναι εμπνευσμένη από τα προβλήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους φοιτητές της Σ.Ε.Υ.Π και αναζητούν διέξοδο και λύση. Δε χρησιμοποιείται κάποιο έμβλημα, λογότυπο ή εικονίδιο που να υπόκειται στα πνευματικά δικαιώματα της Σ.Ε.Υ.Π.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τη διοίκηση της Σ.Ε.Υ.Π ή των παραρτήματών της και είμαστε ανεξάρτητοι των πολιτικών κομμάτων χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη διευθέτηση των προβλημάτων. Αντίθετα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια οποιασδήποτε κομματικής παράταξης με στόχο την αρωγή και συμπαράσταση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τη δημιουργία blog από ιδιώτη ή ομάδα, με σκοπό τη δημοσίευση απόψεων ή δραστηριοτήτων που τον αφορούν, προκειμένου να τις γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.


ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ


Φιλικά,
Η Ομάδα των Φοιτητών Επαγγελμάτων υγείας.
blog newsletter

Γράψε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αναρτήσεις :

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Επισκόπηση των ιατρικών συνεδρίων του Δεκεμβρίου


  •  Σήμερα 3/12  ξεκινά στο νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα το 8ο Ετήσιο συμπόσιο: "Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής: το σήμερα και το αύριο" και τελειώνει αύριο. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους! 
  • Πρόγραμμα

  •  Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει το 10ο συνέδριο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Η διάρκειά του θα είναι τρεις μέρες, δηλαδή μέχρι το Σάββατο 10 του μηνός και η συμμετοχή των φοιτητών είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  • Περισσότερες πληροφορίες

  •  Στις 10 του μήνα στο νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα είναι η Διακλινική ημερίδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας  με θέμα: "Διατροφή της μητέρας και του βρέφους - Φιλικά προς τα βρέφη νοσοκομεία". Το συνέδριο ξεκινά στις 9.00 και τελειώνει 15.00.
  • Πρόγραμμα

  • Την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί διημερίδα με τίτλο: "Πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας και διέγερση ωοθηκών" από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φοιτητές και τις μαίες και τους μαιευτές. 
  • Πρόγραμμα

    Σημείωση: Η ανάρτηση αυτή δεν αποτελεί έμπνευση του υποφαινόμενου συγγραφέα. Είναι μια επιλογή από τα ιατρικά συνέδρια του Δεκεμβρίου που διεξάγονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η οποία έγινε από τη συγγραφέα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: