Διευκρινίσεις για το blog μας

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους που κατακτήθηκε, έπειτα από αιματηρούς αγώνες και θυσίες εκατομμυρίων ζωών. Η Ελευθερία του Λόγου χωρίς λογοκρισία και όρια αναγνωρίζεται στο άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Τα blogs, από την φύση τους, είναι ένα μέσο ελεύθερης έκφρασης. Φυσικά μιλάμε για τα blogs φτιαγμένα από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Δεν αποτελούν επίσημες ιστοσελίδες και δεν εκπροσωπούν εταιρίες.

Το συγκεκριμένο blog αποτελεί μέσο γνωστοποίησης των φοιτητών επαγγελμάτων υγείας (συγκεκριμένα του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης) με θεματολογία που είναι εμπνευσμένη από τα προβλήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους φοιτητές της Σ.Ε.Υ.Π και αναζητούν διέξοδο και λύση. Δε χρησιμοποιείται κάποιο έμβλημα, λογότυπο ή εικονίδιο που να υπόκειται στα πνευματικά δικαιώματα της Σ.Ε.Υ.Π.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τη διοίκηση της Σ.Ε.Υ.Π ή των παραρτήματών της και είμαστε ανεξάρτητοι των πολιτικών κομμάτων χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη διευθέτηση των προβλημάτων. Αντίθετα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια οποιασδήποτε κομματικής παράταξης με στόχο την αρωγή και συμπαράσταση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τη δημιουργία blog από ιδιώτη ή ομάδα, με σκοπό τη δημοσίευση απόψεων ή δραστηριοτήτων που τον αφορούν, προκειμένου να τις γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.


ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ


Φιλικά,
Η Ομάδα των Φοιτητών Επαγγελμάτων υγείας.
blog newsletter

Γράψε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αναρτήσεις :

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ελάτε με τη Μαιευτική στα Γιάννενα......!!!

 Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Τ.Ε.Ι.Θ Μαιευτικής, το τμήμα μας διοργανώνει εκπαιδευτική τριήμερη εκδρομή (2, 3, 4-12-10) στα πανέμορφα Γιάννενα...!!! Θα περάσουμε τρεις υπέροχες μέρες στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων και θα δούμε όλα τα αξιοθέατα που έχει να μας επιδείξει η πόλη, μέρα και νύχτα... Βεβαίως, έχει προγραμματιστεί και μια επίσκεψη στο νοσοκομείο της πόλης, αφού η εκδρομή μας είναι εκπαιδευτική. Δυστυχώς, ακόμα δεν μπορούμε να σας παραθέσουμε το πρόγραμμα της εκδρομής, μπορούμε αντιθέτως να σας παραθέσουμε μερικές εικόνες από τη μοναδικά όμορφη πόλη της Ηπείρου...


Το κόστος της εκδρομής είναι 60 ευρώ και πρέπει όσοι-ες επιθυμούν να συμμετέχουν, να καταθέσουν την ελάχιστη προκαταβολή των 30 ευρώ μέχρι  Παρασκευή 19/11 και όλο το ποσό έως τη Πέμπτη 25/11/10 στη γραμματεία του τμήματος.

 Για άλλη μια φορά θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές...

Μαιευτική - Γιάννενα - Δεκέμβριος 2010
έλα κι εσύ μαζί μας...
Δεν υπάρχουν σχόλια: